Ne vem no, mislim da lahko prideš, ampak je pa čisto možno da je kaka past tukaj. Ker se mi zdijo malo lahko prislužene točke, ali pa je ravno to namen, da je tako lahko, da te zmede in napišeš ne. Bomo vidli

Moderatorji: Minnie, rea, TheLaw, a90
Haha, dobradragoxxx napisal/-a:hehe...zanimivo je to, da sm js izhajal iz tega, da je v obvestilu pisalo, da bo sestanek potekal v MALI dvorani parlamenta, tko da izhajajoč iz tega, da se načeloma lahko vsak udeleži sestanka, potem ne bi bilo prostora za vse, medtem ko bi ustrezni strokovni udeleženci bili izbrani in se udeležili sestanka v smislu sodelovanja:D
Neki podvprašanj...nici napisal/-a:Js sem dala pa tkole:
1.) Dala sem odnosi menjave, oziroma mešani odnosi. Potem sem pa napisala, da se tile odnosi spremenijo v dezintegracijske, ko druga stran nima kaj ponuditi v zameno.
2.) E. Ehrlich. Judirično - državno - družbeno pravo.
3.) Politična stranka (v nadaljnjem besedilu: stranka), je združenje državljank in državljanov, ki uresničujejo svoje politične cilje, sprejete v programu stranke, z demokratičnim oblikovanjem politične volje državljank in državljanov in s predlaganjem kandidatk oziroma kandidatov na volitvah v državni zbor, za predsednico oziroma predsednika republike ter v organe lokalnih skupnosti.
4.) NE, VLADA, NE NE
(glede teh interesnih skupin, one majo pravico dati pobudo volilcem za vložitev predloga zakona, ne morejo pa vložiti same)
5.) Pravnik generalist, js sem napisala, da more biti splošno družbeno zelo zagledan ... and so on.
Potem sem pa falila, ker sem napisala, koliko je sodnikov, odvetnikov....