Kako študirati - 2. letnik

Moderatorji: a90ZmajbajnaJure

Odgovori
Uporabniški avatar
Dexter
Prispevkov: 1072
Pridružen: 15. Dec 2008 15:47

Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Dexter »

KAKO ŠTUDIRATI – 2. LETNIK


Priporočen razpored izpitov:
-JANUAR do MAREC: kriminalistika
-MAJ: civilni trojček
-JUNIJ: dvojček ali del dvojčka
-SEPTEMBER: (če ti še ostane npr. kazensko procesno pravo) – sicer pa čim manj prelagati na september
Nekje vmes pa še naredit gospodarski sistem in politika ter tujo pravno terminologijo.

Predstavitev posameznih predmetov:
KRIMINALISTIKA:
-predavanja: X (niso bistvena za izpit oz. so neuporabna)
-za izpit: knjiga (nekaj poglavij ne pride v poštev), stari izpiti (zelo koristni)

GOSPODARSKI SISTEM IN POLITIKA:
-predavanja: X
-za izpit: profesor objavi 150 vprašanj, odgovori se nahajajo v kopirnici

TROJČEK:
CIVILNO PRAVO:
-predavanja: ? (po želji)
-vaje: X (če imaš čas)
-za izpit: skripta (večina naredi po skripti, ki se jo lahko dobi v kopirnici), obligacijski zakonik (nekateri členi iz obligacijskega zakonika)
-posebne opombe: NE BRAT knjige od Sajovica

DRUŽINSKO PRAVO:
-predavanja: zelo koristna
-za izpit: dobri zapiski s predavanj (iz zapiskov se lahko naučiš za 10), komentarji k predpisom (uporabni za ustni izpit)

GOSPODARSKO PRAVO:
-predavanja: ? (so priporočena)
-za izpit: zapiski, skripta, zakon o prepovedi omejevanja konkurence

DVOJČEK:
KAZENSKO MATERIALNO PRAVO:
-predavanja: priporočena
-vaje: priporočene
-za izpit: zapiski s predavanj in vaj, knjiga primerov (praktikum), skripta (samo del o zgodovini, sankcijah in mladoletnikih), KZ-1

KAZENSKO PROCESNO PRAVO:
-predavanja: priporočena
-vaje: priporočene
-za izpit: zgibanka, ZKP (nekatere najbolj pogoste člene treba znat na pamet), zapiski s predavanj in vaj, praktikum (predvsem eseji)
Vsaka stvar je težka, preden postane lahka.
Uporabniški avatar
*bini*
Prispevkov: 1018
Pridružen: 05. Okt 2008 00:53

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a *bini* »

o full dobr, hvala dexter k si tole objavu :)
Uporabniški avatar
Michelle
Prispevkov: 393
Pridružen: 15. Avg 2009 09:48

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Michelle »

Sam res, ful dobr.. Škoda, da nimamo tud v 1. letniku kšnega Dexterja :D
''My country is the world and my religion is to do good.''
Thomas Paine
Uporabniški avatar
Jure
Prispevkov: 91
Pridružen: 05. Okt 2008 11:52
Facebook: http://www.facebook.com/MgroupPravnoSvetovanje
Kraj: Cerknica

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Jure »

Saj to je vse lepo in prav, ampak imejte v mislih v bodoče, da tudi profesorji spremljajo ta forum in noben izmed njih verjetno ni navdušen, če prebere, da so njegova predavanja nepotrebna, ipd.. Pa tudi za tistega, ki je te informacije posredoval zna bit neprijetno.

Pa da se razumemo, vsekakor podpiram, da si študentje med seboj izmenjujemo informacije, ampak kljub temu menim, da je vseeno najbolje, da vsak sam presodi (seveda tudi ob upoštevanju kakšne informacije starejših) kaj se mu zdi koristno in kaj ne. Konec koncev ima vsak svoj stil učenja in nekomu neko predavanje ne pomeni nič in bo več odnesel, če bo tisti dve uri bral skripto, medtem ko je pri komu drugemo ravno obratno.

Skratka imejte v mislih, da je forum javen in da je vseeno fajn, če ne drugega, vsaj malo spoštovat tiste, ki so nam te informacije podali, da ne bi bilo s strani kakšnega profesorja vse to skupaj narobe razumljeno..
Uporabniški avatar
baby™
Prispevkov: 1573
Pridružen: 05. Okt 2008 17:16
Kraj: če me najdeš, mi povej, kje sm.

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a baby™ »

@Jure, ce se ne motim, so ble te predstavitve na faksu v eni od predavalnic, kjer se ponavadi odvijajo predavanja in ostalo. Vse kar se tam not dogaja, je javno, torej tisti, ki je podal te informacije, ocitno nima nic proti, da se njegovi nasveti sirijo v javnost....

med studente bi se lahko usedu tudi kak profesor in poslusal... a bi zato rekli kej drugace? recimo ce bi vidli Iglicarja u zadnji vrsti sedet, bi zaceli govorit - Ja, na SOC morte pa obvezno it, ta predavanja so tko nujna, da brez njih ni sans da nardite izpit... profesor pove VSE kar morate znat, predavanja so noro zabavna in koristna.. nujna udelezba!! Zakaj bi to govorili, ce se njim ne zdi tko?
Tema predstavitve je mela naslov - Studentski vidik - torej kako STUDENTI gledajo na studiranje in kako so se prebili skoz letnik.... Ce pa kateri od profesorjev ne more razumet, da se nekomu ne zdijo njegova predavanja koristna, se bo mogu pac sprijaznit s tem al pa nardit neki, da to spremeni, ce to ze tko tezko sprejme.

Zal je (usaj meni) nemogoce presedet na faksu ne vem kolk ur na dan, potem se pa vozit domou in se po moznosti popoldan se kej ucit, ker nimam tolk energije. Pa ne delam to zato, da bi zanicevala profesorje in njihove predmete, ampak se mi za dolocene predmete zdi, da sm jih sposobna nardit tudi brez predavanj. Itak je pa smisel izpitov, da se ti snov naucis in jo znas na izpitu pokazat, s predavanji ali brez. Glede na to, da smo nekteri se vedno brez bolonjca in da prisotnost ni obvezna, se nimajo profesorji kej bunit, ce nas ni tam.

VSA predavanja so dobrodosla, ce ne zrad druzga, pa zrad tega da slisis tisto, kar se bos enkrat mogu naucit... in je lazje, ce snov poznas, preden se je lotis - tko ti bo tudi ucenje uzelo manj cajta in napora... ni pa receno, da bo tisti, ki je hodu na predavanja, znal vec kot tisti, ki ni hodu...

Hocm rect, da nas profesorji ne smejo drugace gledat, ce nas ni na njihovih predavanjih. Ce js njegov predmet uspesno nardim, sm cist isto vredna kot ostali, ki so greli stol na faksu, medtem ko sm ga js grela doma... tko da ne vidim nic tazga, cesar profesorji ne bi mogli razumet. Usaj meni je tle use jasno... ;)
jaz sem mali psihopat
Uporabniški avatar
Jure
Prispevkov: 91
Pridružen: 05. Okt 2008 11:52
Facebook: http://www.facebook.com/MgroupPravnoSvetovanje
Kraj: Cerknica

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Jure »

Jaz se s tem načeloma strinjam, sem tudi že gor napisal to :)

Vendar tisti če si bila na tej prestavitvi potem veš, da se je tudi ta, ki nam je podajal informacije trudil bit objektiven, da bi dal naprej koristne informacije, ob temu se je pa izogibal tega, da bi recimo kakšne vaje poimensko odsvetoval, je raje povedal kateri predavatelj se mu zdi najboljši.

Drugače imaš prav, na koncu šteje znanje in to kar pokažeš na izpitu. Je pa po drugi strani tudi res, da če ne hodiš nič na faks, to velikokrat pomeni, da si prišel skozi na račun dela drugih, ti kdo da zapiske, potegneš iz neta skripto, ki jo je kdo drug napisal, dobiš rešene vaje, itd, itd. S tem seveda ni nič narobe, v življenju se je treba znajt, tisti ki se znajde bolj, tistemu se lepše piše, to vsi vemo. Vendar pa sem mnenja, da pa vedno v življenju le ne bo šlo tako, ne bo vedno nekoga, ki bi naredil nekaj namesto tebe, zato je kljub vsemu fajn, da pokažemo malo samoiniciative tudi že v času študija.

Pa da se razumemo, ne pravim zdaj, da je treba hodit na nekaj za kar ugotoviš, da ti v končni fazi ne bo pomagalo pri znanju in izpitu, če obstaja boljši način za naštudirat. Časa ni na pretek in prav je, da se posortira bolj in manj pomembne stvari in da prednost bistvenim. In ravno zato smo lahko zelo hvaležni starejšim kolegom, da nam ponudijo koristne informacije, zapiske in nasvete kako pristopiti k študiju. Vendar, če je videt, da se taka oseba trudi dat neke dobre nasvete in pomagat, vseeno ni fajn, da se jo poimensko objavi na nekem javnem spletnem mestu in tako izpostavi še bolj, kot se je izpostavila že sama. Ne nanašam se torej toliko na zapisan tekst kot na to, da je bil v prvi objavi teme zapisan z imenom in priimkom tudi študent, ki je to povedal, to se mi ne zdi fer do njega - zato sem tudi pobrisal ta del prve objave..

Upam, da razumeš kaj hočem povedat
Uporabniški avatar
Dexter
Prispevkov: 1072
Pridružen: 15. Dec 2008 15:47

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Dexter »

Jure, se povsem strinjam s tabo, da si editiral moje sporočilo in pobrisal ime.

Ko sem v svoje sporočilo vključil, po kom sem povzel kako študirati 2. letnik, sem s tem želel dati večjo kredibilnost zapisanemu in se na nek način tudi zahvaliti ljudem, ki nas usmerjajo na pravo pot učenja določenega predmeta, ter nam, študentom drugega letnika, na ta način pomagajo, da bi prihranili čim več študijskega časa, ki bi ga sicer zabili na predavanjih in vajah, ki niti ne bi bile koristne za izpit, prav tako bi si prihranili kar nekaj denarja, s katerim bi sicer kupili napačno oziroma neuporabno literaturo, in pa seveda najpomembnejše, želel sem, da se izve, kdo je zaslužen za to, da si bomo študentje prihranili toliko ur nepotrebnega sekiranja in posledično postali toliko bolj samozavestni, saj bomo vedeli, da se učimo po preverjenem načinu, ki dokazano vodi v 3. letnik.

Ob tem pa seveda nisem pomislil, da bi s svojim zgornjim sporočilom uspel povzročiti tem istim osebam tudi nadvse neprijetne težave, kar pa je zadnja stvar, ki bi si jo kolegi, ki nam pomagajo zgolj zaradi svoje dobre volje, prijaznosti in dobrosrčnosti, sploh zaslužili.

Zato sem ti iskreno zahvaljujem, da si pobrisal ime in tudi opozoril na ta potencialno zelo neljubi dogodek.
Vsaka stvar je težka, preden postane lahka.
Uporabniški avatar
baby™
Prispevkov: 1573
Pridružen: 05. Okt 2008 17:16
Kraj: če me najdeš, mi povej, kje sm.

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a baby™ »

a se vam ne zdi da rahlo pretiravate? :mrgreen:
ta ne-smem-povedat-kdo je objavljen na oglasni na netu, pa tudi na faksu ce se ne motim... tam pise, kdo je meu predstavitev, kar pomeni, da z objavo svojga imena nima nobenih hujsih tezav. meni zgleda da se bol vi bojite objavt njegovo ime kot on sam :D

pa kot sm ze rekla, je meu predstavitev na faksu, na javnem predavanju, ki se ga je lahko udelezil kdorkoli. konec koncev gre samo za nasvete, ki krozijo po faksu ze ne vem kolko let, ne pa za neko drzavno tajnost... in use njegove besede so samo namig kaj se splaca in kaj ne... mislim da kerikol profesor, ki prebere te nasvete, ne bo slisal nic novega.... ce pa se profesor uzali zrad besed neznanega decka in se odloci za mascevanje, lahko na grmadi zazge tud ostalih 3/4 studentov, ker smo usi istega mnenja kot mister X....

tko da, chill ;)

mislim, sej meni je useeno, sam smesno mi je pa cajt mam :D
jaz sem mali psihopat
Uporabniški avatar
.:pu7a:.
Prispevkov: 117
Pridružen: 26. Jan 2009 22:51

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a .:pu7a:. »

No tisti Xi gor so zaključki Dexterja in verjetno tudi vseh ostalih iz tega kar je bilo povedano, ker je "mister x" al kako ga že imenujemo tudi sam poudaril, da bi bilo zelo nefer od njega če bi rekel sem hodit in sem ne hodit pa tudi strah ga je bilo prisluškovanja... :mrgreen: Zato nam je posredoval svoje izkušnje, način na katerega je študiral in mnenje o predavanjih ter vajah, ki jih je sam obiskoval!
Denny Crane
Žaži
Prispevkov: 5
Pridružen: 29. Jan 2009 11:37

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Žaži »

Moram priznati, da je zelo zanimivo brati, ko se v neki temi pogovarjajo skoraj izključno o tebi ;D
Vesel sem vseh zahval in hkrati počaščen.
Vseeno mi je, če je moje ime objavljeno, saj sem jaz le povedal, po čem sem študiral jaz, svoj način pa si bo tako ali tako izbral vsak sam.

Odzval se bom le na objavo Michelle in jo hkrati vprašal, kje je bila, ko smo pripravili to predavanje za 1. letnike?
Lani je bilo to predavanje zelo dobro obiskano (tako kot letos za 2. letnike - očitno gre za pametno generacijo;), bilo je več kot 200 študentov, letos jih je bilo le kakih 50. Žalostno.
Dobro, saj konec koncev mi je vseeno, jaz želim pomagati, če le lahko, nikogar pa ne bom silil naj me posluša, samo ne potem ne jamrati, da ne veste iz česa je dobro študirati.

Lep pozdrav vsem!
Zadnjič spremenil Žaži, dne 29. Mar 2013 03:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
.:pu7a:.
Prispevkov: 117
Pridružen: 26. Jan 2009 22:51

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a .:pu7a:. »

Pomoje je Michelle bol mislila na to da pogreša nekoga iz prvega letnika, ki bi tako povzel nasvete kot jih je Dexter v prvem postu...
Denny Crane
Uporabniški avatar
baby™
Prispevkov: 1573
Pridružen: 05. Okt 2008 17:16
Kraj: če me najdeš, mi povej, kje sm.

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a baby™ »

o neeeee, neznani decek se je podpisal, kaj pa zdej? :shock: :mrgreen:
jaz sem mali psihopat
Uporabniški avatar
Jure
Prispevkov: 91
Pridružen: 05. Okt 2008 11:52
Facebook: http://www.facebook.com/MgroupPravnoSvetovanje
Kraj: Cerknica

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Jure »

Ja fajn :)

Ampak neglede na to, pa lahko komu drugemu takšno "javno izpostavljanje" na forumu ne bi bilo po godu, zato je šlo z moje strani zgolj za dobronamerno opozorilo. :)
Uporabniški avatar
Michelle
Prispevkov: 393
Pridružen: 15. Avg 2009 09:48

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Michelle »

Žaži napisal/-a: Odzval se bom le na objavo Michelle in jo hkrati vprašal, kje je bila, ko smo pripravili to predavanje za 1. letnike?
Lani je bilo to predavanje zelo dobro obiskano (tako kot letos za 2. letnike - očitno gre za pametno generacijo;), bilo je več kot 200 študentov, letos jih je bilo le kakih 50. Žalostno.
Dobro, saj konec koncev mi je vseeno, jaz želim pomagati, če le lahko, nikogar pa ne bom silil naj me posluša, samo ne potem ne jamrati, da ne veste iz česa je dobro študirati.
Bila sem na vajah za Rimsko pravo pri Kambiču (morda je tudi sočasnost teh vaj eden od razlogov za slabšo udeležbo?). Deloma je namen mojega posta že opisal .:pu7a:., hkrati pa sem hotla izrazit presenečenje (seveda v zelo pozitivnem smislu) nad Dexterjevo kolegialnostjo in solidarnostjo do soštudentov, ne samo zaradi te objave, ampak tudi mnogih pred tem.
''My country is the world and my religion is to do good.''
Thomas Paine
digi-smeh
Prispevkov: 545
Pridružen: 20. Jan 2009 11:30

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a digi-smeh »

So letos povedali kaj novega? :)
eldorado
Prispevkov: 650
Pridružen: 09. Nov 2009 09:54

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a eldorado »

To tudi mene zanima. Je kdo bil in kaj so povedali, kako se učiti? lp
Uporabniški avatar
Zmaj
Prispevkov: 1475
Pridružen: 22. Jul 2009 13:21

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Samo za delovno, finance in psv, to si lahko prebereš v temi kako študirati 3.letnik, za izbirne pa ni bilo nekih pravih informacij. Edino kriminalistika pravijo, da je letos zelo zanimiva, saj je drug predavatelj in so popestrena predavanja, morda se splača hoditi.
Si vis pacem para bellum
eldorado
Prispevkov: 650
Pridružen: 09. Nov 2009 09:54

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a eldorado »

Zmaj napisal/-a:Samo za delovno, finance in psv, to si lahko prebereš v temi kako študirati 3.letnik, za izbirne pa ni bilo nekih pravih informacij. Edino kriminalistika pravijo, da je letos zelo zanimiva, saj je drug predavatelj in so popestrena predavanja, morda se splača hoditi.
Kaj pa kazenca + delovno?
Uporabniški avatar
Zmaj
Prispevkov: 1475
Pridružen: 22. Jul 2009 13:21

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Kazensko: Knjiga priporočajo vaje
Procesno: Zakon, ker drugega ni, proporočajo seveda vaje
Pri obeh pa je zelo uporabna menda tudi zgibanka, ki se dobi v knjigarni na fakulteti.
Si vis pacem para bellum
Uporabniški avatar
Dexter
Prispevkov: 1072
Pridružen: 15. Dec 2008 15:47

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Dexter »

Zmaj napisal/-a:Edino kriminalistika pravijo, da je letos zelo zanimiva, saj je drug predavatelj in so popestrena predavanja, morda se splača hoditi.
Pa si prepričan, da ni bilo ob teh besedah prisotnega nikakršnega sarkazma? :mrgreen:
Ker OK, predavanja lani so bila res grozna ... Ampak da bi jih pa ta drug predavatelj letos znal popestriti ... :D OK, pustite se zeloooooo presenetit. :lol:
Vsaka stvar je težka, preden postane lahka.
Uporabniški avatar
Zmaj
Prispevkov: 1475
Pridružen: 22. Jul 2009 13:21

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

:lol:
Si vis pacem para bellum
kleopatra
Prispevkov: 280
Pridružen: 19. Nov 2009 11:41

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a kleopatra »

Ampak da bi jih pa ta drug predavatelj letos znal popestriti ... OK, pustite se zeloooooo presenetit.
sem se pustila presenetit, rezultat tega je, da se bom prepisala s kriminalistike nekam drugam, ravno zaradi predavatelja :D
Uporabniški avatar
Fleurette
Prispevkov: 951
Pridružen: 05. Dec 2008 14:17

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a Fleurette »

Jz mam eno prošnjo...če bi lahko tisti k ste že nardil te izpite KMP, KPP, Delovno, PSV pa Finance povedal kako ste se učil da je bil študij čimbolj uspešen in čimkrajši.
Sej s časoma se vsebinsko usi naučimo, sam to, kako znanje uporabimo je pa ful odvisn od tipa oz. sestave izpita. Torej, kako ste se učili posamezen predmet ( npr. ste prebrali eno temo pa potem še kar je v zakonu v zvezi s tem, al ste najprej predelal use pa naknadno še zakon, ste si sport podčrtovali pa se učili, ste prebrali stara izpitna vprašanja pa poiskali odgovore na njih in se s tem učili... itd)
Recimo men se ful ne sanja kako je izpit iz KPP sestavljen. Baje so neka esejska uprašanja in dvomim da tam pomaga če ti sam znaš na pamet tole skripto. :? Torej, kak princip učenja je potreben da se čimprej rešiš izpita :D

hvala.
Uporabniški avatar
*bini*
Prispevkov: 1018
Pridružen: 05. Okt 2008 00:53

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a *bini* »

KPP

gradivo = ZKP, vaje, praktikum, za razumevanje je fajn gradivo iz tutorstva.

ZKP je treba dost natančno poznat, jst sm se učila tko da sm šla najprej ZKP čez, potem sm vaje prebrala, pa mau sm praktikum preletela, pol pa spet ZKP. umes sm si pomagala se mau z gradivom od tutorstva, uglavn usega po mau :D ampak najbl nujn je ZKP pa vaje ! vaje so pomembne zato ker se tle zvejo določene stvari ki jih v zakonu ni.
na predavanja nism hodila, ker se mi preprost niso zdela pomembna oz zame koristna ker nism od njih nč kj dost odnesla.

pred izpitom priporočam še tutorstvo, kjer se delajo zgodbice, ker ti res pomaga vidt na kaksn nacin naj bi se zgodbica resvala na izpitu.
izpit je sestavlen najprej iz 2 uprašanj iz zakona ( npr pogoji za izročitev - 522.člen ), potem pa iz še iz 2 uprašanj kjer morš napisat čim več kar veš ( sam ne se preveč oddaljit od teme ) - mau si poglej na forumu kasna so bla do zdj kj uprasanja.
pol pa se zgodbica. Pr prvem delu ( se prav iz unih 4 uprasanj) mors zbrat 20 pik da ti gre pol naprej zgodbico pregledat.

tole so pa členi k jih mors res zlo zlo dobr znat : 4, 11, 12, 25, 32, 39, 45, 67, 70, 83, 92 , 144, 148,149, 149a, 149b, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 155a, 156, 157 , 160, 160a, 161, 161a, 162 , 163, 163a, 164, 165, 165a, 166, 167, 169/2, 170, 175, 178/1, 181, 199a, 201, 202, 203, 204, 204a, 205, 214, 215, 216, 218, 220, 227, 228, 235, 236, 238, 240a/1 , 241, 244a, 251, 266, 269, 277, 294, 295, 307, 311, 312, 330, 340, 344, 345, 352, 357, 358, 359, 362, 364, 367, 368, 369, 370, 371, 372, 383, 385, 386, 388, 398, 407, 410, 420, 445a , 451, 453, 454, 457, 465, 466, 472, 480, 491, 498/1, 502a, 522 , 528, 530, 538, 542

KMP
najbols se je kr po knjigi učit, ker skripte so mau zastarele, ker se je umes KZ spremenil. vaje so tut koristne. pogledat stara izpitna uprasanja ker se kdaj ponavljajo. zgodbica pa...hm loh upaš da mas sreco in dobis tapravga ocenjevlaca :D ker učasih so niso lih enotni glede rešitev. pred izpitom je fajn it mau čez KZ da priblizno ves kje so kksna KD, da ne zgublas casa s tem na izpitu.

nočm strašit, ampak če maš možnost pejt na KMP in KPP pred poletjem, ker so septembrski roki res težji in nardi zlo mal ljudi.

Finance
obstaja skripta, baje je kul. jst sm se učila po zapiskih. predvsem pa stari izpiti ! res se dost uprasanj ponavlja. če na izpitu ne znas oz dvoms u praviln odgovor se ti ne splača neki na blef obkrozvat ker so minus točke. in tut če kj ne rešš se da lepo oceno dobit.

delovno in psv pa tut še mene čaka tko da tle nimam kj rečt :)
makalonca
Prispevkov: 335
Pridružen: 21. Jan 2009 18:35

Re: Kako študirati - 2. letnik

Odgovor Napisal/-a makalonca »

mene pa zanima kako si boste tisti u 2. letniku razporedil izpite?
js bi šla maja rada delat kmp in kpp.
za ostalo pa še nism čis prepričana kako pa kdaj.
Odgovori

Vrni se na