Zmaj napisal/-a:
Čeprav ne vem a kriminalistika je res slaba? Pa APT?
Men je bilo oboje čist fajn

Zelooo na izi.
Zmaj napisal/-a:
Res je diskriminacija, nimamo več trojčkov, kar pomeni dosti več študiranja za psoamezni izpit, v 2. letniku imamo finance, delovno pravo, res je cel žur

Ne štekam čist v čem je razlika, če maš finance in delovno v 3. ali 2. letniku? Itak za nobeno od teh dveh ne rabiš neke podlage iz kakšnega drugega predmeta, narest morš pa v obeh primerih oba. V čem je potem problem? Boljš prej kt kasnej

Se jih vsaj prej znebiš! Sploh so pa finance zelo zanimiv predmet

Pa to, da smo po starem programu imeli trojčke res ne pomeni, da so nam zaradi tega kaj čez prste gledali, in se nam za posamezen predmet ni bilo treba tako podrobno in veliko učit!
Kaj takega res lahko namigne samo nekdo, ki nikoli ni trojčka pisal
Zato ne vem zakaj bi morali bolonjci toliko več študirati za posamezen izpit? So stvari, ki jih moraš pri posameznem predmetu znat, pa če pišeš 3 izpite v enem dnevu, ali pa samo enega. Res močno dvomim, da si bojo izmislili dodatne člene v zakonu, zato da boste bolonjci lahko več študirali

+ to, kar je že bajna rekla. Res mora bit fino, če imaš vse narejeno, razen enega predmeta pri trojčku, pa nimaš pogojev za naslednji letnik, ker se ti nič od trojčka ne šteje

Hvalabogu, da nisem nikoli bila v takem položaju, ker drugače bi pomoje kar zaštihala nekoga!
Edit: Opa, sem zdajle videla, da si napisal, da ne misliš, da nam je bilo vse prinešeno. Naj ti bo
Ampak mogoče bajna ve kam meriš, jaz pa res ne vem. Meni se je tvoja replika zdela kot da trdiš točno to, kar sem zgoraj napisala, da ni res
In še zmer pravim, da je diskriminacija glede izbirnih predmetov (če že ne omenjam tega, da vi nimate trojčkov in dvojčkov, mi pa še vedno)

Čist enostavno bi lahko bolonjske predmete tut nam dal na voljo. Mislm, da to res ni nič kompliciranega. Tistih 5 novih poslušalcev, ki bi jih profesorji dobili iz starega programa, bi pomoje že preživeli. Ali je pa tak ogroooomen naval, da si res ne morjo privoščit tega

Za Kambiča zihr!