Kateri prof. ima predavanja, kateri pa seminar/vaje?
Se vam neskončno zahvaljujem za odgovor, že vnaprej! LP

Povedu je, da mormo 11. novembra opazovat volitve. It morš na vsaj 4 volišča in minimalno pol ure opazovat "dogajanje".Cockta napisal/-a:Kaj je dons Zagorc reku glede vaj?
Res se ti zahvaljujem za odgovor. Ne vem, kaj je hujšpina colada napisal/-a:Povedu je, da mormo 11. novembra opazovat volitve. It morš na vsaj 4 volišča in minimalno pol ure opazovat "dogajanje".Cockta napisal/-a:Kaj je dons Zagorc reku glede vaj?
Pred volitvami moraš poklicat okrajno volilno komisijo in se najavit, da boš pač opazoval volitve na nekaterih voliščih, Zagorc pa bo na ŠIS dal tut potrdilo, da to rabiš za študijske namene, to pokažeš na volišču... Na šisu bo tut vprašalnik, ki ga moraš izpolnit in natančna navodila. Eni so se javl, da bi rajš delal vaje iz parlamentarnega prava (greš na sejo državnega zbora in o tem nardiš poročilo) če hočeš rajši to delat mu pošl mej...
Ja ja, lahko v enem kraju. Ja tole z volitvami je verjetno lažje nardit kot pa it na sejo, ki lahko traja zeloooo dolgoCockta napisal/-a:Res se ti zahvaljujem za odgovor. Ne vem, kaj je hujšpina colada napisal/-a:Povedu je, da mormo 11. novembra opazovat volitve. It morš na vsaj 4 volišča in minimalno pol ure opazovat "dogajanje".Cockta napisal/-a:Kaj je dons Zagorc reku glede vaj?
Pred volitvami moraš poklicat okrajno volilno komisijo in se najavit, da boš pač opazoval volitve na nekaterih voliščih, Zagorc pa bo na ŠIS dal tut potrdilo, da to rabiš za študijske namene, to pokažeš na volišču... Na šisu bo tut vprašalnik, ki ga moraš izpolnit in natančna navodila. Eni so se javl, da bi rajš delal vaje iz parlamentarnega prava (greš na sejo državnega zbora in o tem nardiš poročilo) če hočeš rajši to delat mu pošl mej...A ta volišča so lahko v enem kraju ane?
slaboCockta napisal/-a:Kako vam je šlo na izpitu danes?
Ej.. isto pr men.. zelo slabo -.- jst sm tut pričakovala lažji izpit, ampak se očitno še nism naučila, da na PF ni dobr karkol pričakovat. Vedno znova me presenetipina colada napisal/-a:slaboCockta napisal/-a:Kako vam je šlo na izpitu danes?glede na to, da gre za izbirni predmet sm pričakovala precej lažji izpit.
haha, js po današnjem izpitu skor ne upam več sanjat o običajnih vprašanjih. Pa srčno upam da bo Grad na ustnih, ker izpit dvomim da je on sestavum|h napisal/-a:Jst računam, da pridem do ustnega in potem, da profesor Grad zastavi njegova običajna vprašanja(kot se je prejšnja leta delal izpit) ter tako zvišam na lepo oceno. a bo al ne bo?
Kolk pa morš met za ustnga?m|h napisal/-a:Jst računam, da pridem do ustnega in potem, da profesor Grad zastavi njegova običajna vprašanja(kot se je prejšnja leta delal izpit) ter tako zvišam na lepo oceno. a bo al ne bo?
Hvala!!ZelenaSolata napisal/-a:Ustne ima Grad (no, vsaj januarja jih je imel). Če imaš "čisto" oceno (enako število točk pri vseh treh nalogah), potem ni treba odgovarjat, sicer pa ti postavi eno vprašanje, ker si "med oceno" (jaz sem pri nalogah imela 8, 9, 9, pa sem morala odgovarjati za 9). Lahko sem izbirala med volilnim in parlamentarnim, ker sem imela enako ocenjena eseja, kaj moraš odgovarjati, ko imaš različno št. točk, pa ne vem. Kakšnega hudega zviševanja ocene na ustnem mislim da ni, bolj kot ne le potrdiš svojo oceno iz pisnega dela (razen če mogoče izrecno rečeš, da bi zvišal, ne vem). Sicer pa postavlja kar lahka vprašanja. Mene je vprašal, kaj je volilni sistem v ožjem smislu.
1. naloga so primeri pa morš na kratko odgovorit (tko k pr ustavi). ne sponem se več natančno, blo pa je približno tkole:tincap napisal/-a:Bi kdo napisal vprasanja z izpita, prosim?