Uvod v primerjalno pravo [3. letnik BŠP]
Re: Uvod v primerjalno pravo [3. letnik BŠP]
Je tukaj kdo ki si je sposodil za seminarsko diplomsko- pravni vidiki zakonske zveve v islamskem pravu?? Ce je,nej gre sam prosm v knjiznico in naj si se enkrat izposodi na svoje ime,ker se je knjiznicarka zmotila in izposodila diplomo pod drugo ime..
Za tiste, ki slučajno ne veste: letos je izpit nekoliko drugačen.
V kopirnici je seznam 51 obveznih vprašanj, tako da jih je v skripti nekaj odveč . Namesto izbirnih tem pa je pripravil A in B seznam člankov, ki so v kopirnici, kjer se odločiš za en sklop in na izpitu na izbirna vprašanja odgovarjaš zgolj v okviru tematike iz teh člankov.
V kopirnici je seznam 51 obveznih vprašanj, tako da jih je v skripti nekaj odveč . Namesto izbirnih tem pa je pripravil A in B seznam člankov, ki so v kopirnici, kjer se odločiš za en sklop in na izpitu na izbirna vprašanja odgovarjaš zgolj v okviru tematike iz teh člankov.
prej sicer ni šlo, ampak vseeno...v priponki so krajši prevodi člankov s seznama B. 

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
ve mogoče kdorkoli karkoli o dodatnem izpitnem roku februarja? hvala za odgovor:)
Obveščam vas, da imate pri predmetu B1 Uvod v primerjalno pravo na voljo tudi dodatni izpitni rok v februarju, t.j. 13.2.2013 ob 10.00 uri. Prijava je možna do 8 dni pred izpitom preko ŠIS-a!giraffe napisal/-a:ve mogoče kdorkoli karkoli o dodatnem izpitnem roku februarja? hvala za odgovor:)
Zanima me, ali kdo ve, če lahko izpit opravlja tudi redni študent brez enega izpita iz 2.letnika. To vprašanje je bilo sicer že postavljeno, ampak nanj ni nihče odgovoril.
-
zanima me. če kdo ve kako je s seminarsko jo pošlješ prof. Cerarju ali mu jo izročiš osebno? in koliko dni pred izpitom? 15-20 str. dolžina ne? aje potrebno ekstra neka kazala,ipd...?
Nosce te ipsum!
Osebno ali v njegov predalčnik pri dekanatu, rok: "pred izpitom", 15-20 str., glede oblike (po moje) ne komplicira preveč.
-
A mislite da je glede člankov dost da znaš tist kar je nekdo prej objavu prevode člankov iz skupine B?
-
pomoje je....jst sm sicer imel skupino A, ampak itak se vprašanja navezujejo na snov, tko da neki blazno novega ni
Nosce te ipsum!
Hvala! Ja sej verjetno res, ce dobr nastudiras snov te tam ne more lih kej ful presenetit, razen ce da kar eno vprasanje 

- La mariposa
Ali je bil morda kdo na izpitnem roku januarja ali februarja in bi lahko napisal izpitna vprašanja, ki so se pojavila? in sicer za vprašanja, po novem in ne po starem sistemu.
Pod 4.letnik-izbirni poglejLa mariposa napisal/-a:Ali je bil morda kdo na izpitnem roku januarja ali februarja in bi lahko napisal izpitna vprašanja, ki so se pojavila? in sicer za vprašanja, po novem in ne po starem sistemu.
Pozdravljeni,
majhno vprašanje. Na izpitu dobiš iz obeh seznamov eno vprašanje ali zgolj iz enega seznama. Torej A ali B, oz. A in B ?
Hvala.
majhno vprašanje. Na izpitu dobiš iz obeh seznamov eno vprašanje ali zgolj iz enega seznama. Torej A ali B, oz. A in B ?
Hvala.
žiujo,
a mogoče kdo ve kdaj so rezultati v sredo? ob 8.30 ali ob 9.30 pred kabinetom?
a mogoče kdo ve kdaj so rezultati v sredo? ob 8.30 ali ob 9.30 pred kabinetom?

Lep pozdrav.
Mene zanima, ali mi kdo zna odgovorit, katera izmed vprašanj iz skripte, ki je na tem forumu (http://pravnica.net/literatura/4-letnik ... asanja/83/) ne pride v poštev, ker kot vem je to stara skripta.
Hvala za odgovor že v naprej in pridno študirajte.
Mene zanima, ali mi kdo zna odgovorit, katera izmed vprašanj iz skripte, ki je na tem forumu (http://pravnica.net/literatura/4-letnik ... asanja/83/) ne pride v poštev, ker kot vem je to stara skripta.
Hvala za odgovor že v naprej in pridno študirajte.

jz mam tudi še eno dodatno vprašanje..torej vprašanja iz stare skripte, ki spadajo pod poglavje izbirne teme sploh ne pridejo več v poštev?
..the sun is always shinning you just have to find it..
Mogoče kdo ve, če je letos potrebno napisati seminarsko kot pogoj za pristop k izpitu?
Da. Naslov sama izberes in mu ga prej sporocis. Napises vsaj 1 teden pred izpitom. Obseg: 15 do 20 strani.Valia napisal/-a:Mogoče kdo ve, če je letos potrebno napisati seminarsko kot pogoj za pristop k izpitu?
Aha hvala! Mogoče veš do kdaj mu je treba sporočit naslov? Pa verjetno mu to sporočimo preko emaila a ne?Cockta napisal/-a:Da. Naslov sama izberes in mu ga prej sporocis. Napises vsaj 1 teden pred izpitom. Obseg: 15 do 20 strani.Valia napisal/-a:Mogoče kdo ve, če je letos potrebno napisati seminarsko kot pogoj za pristop k izpitu?
Še enkrat postavljam vpršanje, ki je blo že večkrat postavljeno a vedno brez odgovora,.. a profesor dovoli opravljanje izpita rednim študentom, ki nimajo opravljenih vseh izpitov za nazaj? 

Najboljše, da se kar nanj obrneš, to je najboljša informacija,ki jo lahko dobiš.
Si vis pacem para bellum
-
A na razglasitvi rezultatov je prisotnost obvezna ali je le te potrebna samo, ce zelis zvisevati oceno?
Bi mogoče lahko kdo delil zapiske s predavanj za letošno leto ? Ali pa, da bi me kdo seznanil s čim se najbolje pripraviti na izpit ?
Hvala.
Hvala.