Živjo!
Ali se da narediti izpit z lepo oceno brez predavanj?
Lp
Predavanja
Re: Predavanja
jaz se sicer oglasam, ampak ne morem kaj velik pomagat, sem jo namrec letos vzela za izbirni. Je pa kolega, ki se je marca evidencno vpisal v 2.letnik, se pravi ni hodil na predavanja in na nic, pa je septembra naredil, tko da ocitno se da nardit..upam da je res tko lahko kot pravjo
me pa zanima, kje so jutri predavanja ob 8 - v rdeci?? To pomeni da nas je ful al kako?

Verjetno nas je dosti to vzelo, ja. Glede na to, da cmp-ja ni vzel skoraj nihče, ker je tako strogo ocenjevanje, ostali so pa itak bedni. Pa naj bi bla statistika najlažja. Ne vem ... Bomo videli 

upam da ne bo zaradi tega statistika postala ful tezja,ker kot vem je prejsnja leta ni ravno veliko studentov izbralo
ah kar bo pac bo,ce smo dal rim cez,bo sla tut statistika 

Statistiko se je vedno, vsaj pri Mencingerju dalo narediti celo z lepo oceno brez predavanj in pa z ne zelo intezivnim učenjem. Kot vedno, pa je to odvisno ob metode učenja, predznanja, koncentracije študenta tako, da univerzalnega pravila ni. Je pa to predmet z dokaj visokim povprečjem ocen.
Si vis pacem para bellum
Ima kdo kasno skripto te statistike, mogoče kasna vprašanja, izpiske, zapiske, karkoli? 

You mirin brah? No shame in mirin.
So ta petek pedavanja pri tem predmetu?
to tudi mene zanima ja.. Ker zadnic je odpadlo,za ta teden pa ni nic omenjal..upam da ni 

SPOROČILO GLEDE IZBIRNEGA PREDMETA STATISTIKA
V petek, 2.11.2012, po dogovoru s prof. Mencingerjem, ODPADEJO predavanja! Nadomeščanje bo naslednji petek, 9.11. - torej namesto dveh ur bomo imeli nekoliko podaljšano na približno štiri ure.
Prosim, da obvestite čim več študentov, da slučajno ne bo kdo hodil na faks zastonj!!!
Lepe praznike
V petek, 2.11.2012, po dogovoru s prof. Mencingerjem, ODPADEJO predavanja! Nadomeščanje bo naslednji petek, 9.11. - torej namesto dveh ur bomo imeli nekoliko podaljšano na približno štiri ure.
Prosim, da obvestite čim več študentov, da slučajno ne bo kdo hodil na faks zastonj!!!
Lepe praznike

Statistiko ima verjetno še vedno Mencinger, ne? Tudi sistem izpita ostaja enak - ponavljajoča se stara izpitna vprašanja in to je to? Hvala 

Vsaj lani je še bil tak sistem, ja 

A ma kdo kšne novejše izpite (po letu 2009) ?
A je letos prof. Mencinger predaval statistiko v sodni dvorani... je potrebno to snov znati za izpit?
A je kdo letos na računalnik pisal predavanja? sem manjkala 13.12 in 20.12 in bi potrebovala zapiske
Cist tako informativno...prof. je rekel,da bo on sestavljal samo se junijski rok (ce bi ta slucajno bil) potem pa naj bi sel v pokoj.
Ok, kdaj pa je vpis tokrat?
Vpis je bil v cetrtek...jih pa kar nekaj ni slo se vpisat,verjetno zato ker ni blo nic objavleno kdaj bo...pomoje najbols da greste k njemu cimprej vpisat,da se slucajno pol kej ne zakomplicira...pac mail mu napiste...