Splošno
Splošno
Je slučaaajno kdo že mel tale predmet? Oz a vsaj pozna kdo koga, ki ga je mel (js namreč niti to ne)? Če ja, se lepo priporočam za deljenje izkušenj (predavanja, izpit, obseg snovi, ocene..) 

''My country is the world and my religion is to do good.''
Thomas Paine
Thomas Paine
Re: Splošno
imela sm ta predmet,priporočam!nismo imeli predevanj..kot literatura:zakon o del in soc sodiščih in nekateri članki, učila sm se manj kot en teden(5 dni) ter dobila 8, ostali dve stadi dobili 9 in 10.
Uuu, najlepša hvala ti za tole, sm že skor obupala nad tem, da bom koga našla, ki bi to že mel
Snov se ti je zdela zanimiva? Se velik povezuje s CPP oz ZPP?

''My country is the world and my religion is to do good.''
Thomas Paine
Thomas Paine
men je blo zanimivo ja:) je dobro če že nekaj veš iz cpp-ja ane, js sm šla to delat aprila (smo imela predrok, kar je super) zato nism mela pojma o cppju, ampak sm vseeno nrdila. nasvet:pazi na novele zakona 

Bi kdo še kej napisalč o temu predmetu.
Osebno se mi zdi delovno pravo zelo zanimivo, zdj kako se to kej povezuje pa nevem?
kakršn koli nasvet zelo dobrodošel, kakšna so predavanja, literazura, ocene.
Hvalaa vnaprej.
Osebno se mi zdi delovno pravo zelo zanimivo, zdj kako se to kej povezuje pa nevem?
kakršn koli nasvet zelo dobrodošel, kakšna so predavanja, literazura, ocene.

Hvalaa vnaprej.
A bi mogoče bil kdo tako dober, da bi me seznanil kakšna je literatura pri predmetu.
Ali je potrebno znati celoten zakon o delovnih in socialnih sodiščih, ter ali zadostujejo ppteji, ki so v šisu ali jih kaj manjka ?
Hvala za pomoč.
Ali je potrebno znati celoten zakon o delovnih in socialnih sodiščih, ter ali zadostujejo ppteji, ki so v šisu ali jih kaj manjka ?
Hvala za pomoč.
Mene pa zanima ali je pogoj za izpit seminarska naloga ali kakšna druga obveznost?