Zapiski in literatura
Zapiski in literatura
Ve kdo, kje bi lahko dobil kakšno literaturo v obliki skripte ali zapiskov?
Re: Zapiski in literatura
Še vedno iščem zapiske ali ostalo literaturo. Res nima nihče? Plačam:)
Poglavja iz knjige, ki jih je treba znat, so (vsaj do pred kratkim bila) v fotokopirnici na faksu.
''My country is the world and my religion is to do good.''
Thomas Paine
Thomas Paine
Super, hvala! Pod katero mapo pa, ker zadnjič mi je neka ženska tam rekla da ona tega nima 

Prav pod Evropsko zasebno pravo.. Možina jih je tja prinesu konec aprila enkrat, ne vem zakaj bi jih potem odnesu 

''My country is the world and my religion is to do good.''
Thomas Paine
Thomas Paine
V kopirnici tega več ni. Ima mogoče kdo kaj literature na računalniku?
-
Mene pa zanima kakšne so kaj ocene pri tem predmetu? Da si ne bom ravno z izbirnim predmetom pokvarila povprečja 

Mene isto. Pa še kak stavek o samem predmetu - je zanimiv, je snov zahtevna?pina colada napisal/-a:Mene pa zanima kakšne so kaj ocene pri tem predmetu? Da si ne bom ravno z izbirnim predmetom pokvarila povprečja

Pozdravljeni,
bi mi kdo znal povedati kakšne so obveznosti pri predmetu ter literatura. Prvo predevanje je bilo zamujeno z moje strani, tako da spet ni točne seznanitve.
Hvala za odgovore
bi mi kdo znal povedati kakšne so obveznosti pri predmetu ter literatura. Prvo predevanje je bilo zamujeno z moje strani, tako da spet ni točne seznanitve.
Hvala za odgovore

-
literatura so zapiski in gradivo, ki ga bo dal v kopirnico..nardit in predstavit morš seminarsko...naslove bo dal enkrat aprila.ius12 napisal/-a:Pozdravljeni,
Hvala za odgovore

A seminarska je obvezna za vse? ker v učnem načrtu ni nč omenjena kakšna seminarska... 

-
js sm razumela da je, ker bo to del izpita, zravn bo postavu še kako vprašanje...Alexx napisal/-a:A seminarska je obvezna za vse? ker v učnem načrtu ni nč omenjena kakšna seminarska...

A kdo ve za kak pametni vir iz kje se učit za izpit? 

- La mariposa
Kdaj bo znano kdaj in kako bodo potekale predstavitve in ustni naslednji teden?
Mene tudi zanima kako poteka izpit in iz česa ste se učili
Anyone?