ZAPISKI
ZAPISKI
Ker na forumu nisem našla nobenih zapiskov za ta predmet, sem se odločila, da bom sem dodala to skripto, ki mi jo je posredoval en prijazen študent iz tretjega letnika. NIsem je še uspela prebrati, tako da ne vem kakšna je, ampak mislim, da v takšnih primerih velja princip bolje nekaj kakor nič. 

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Re: ZAPISKI
w4nkst4 napisal/-a:
ima morda kdo natipkane rešitve?
Malo pomoči pri učenju 
V opozorilo: znajo biti tudi kakšne napake...

V opozorilo: znajo biti tudi kakšne napake...
ODLIČNO! Ful hvala, vse pride prav! Bomo upoštevali morebitne napravilnosti! 

Tole so še zapiski iz zadnjih dveh predavanj (ko ni predaval Podobnik). Več al manj je prepisan iz power pointa 

Je boljša skripta iz prvega post-a ali tista, ki jo je objavil w4nkst4 ("krajša skripta")?
Hvala. Lp
Hvala. Lp
Js sm obe prebrau + zapiski s predavanj. Se pa verjetno da nardit tut s krajšo različico sm js ne bi tvegu. V daljši skripti manjka poglavje o iztisnitvi manjšinjskih delničarjev in prenos poslovnega deleža v doo.
Ma kdo slučajno rešenih teh 7 primerov oz. ali to sploh pride v poštev za izpit? Hvalaw4nkst4 napisal/-a:

Kaj je zdej s tiho družbo, v ZGD-1 je bla črtana, ampak je bla vseeno predavana? Je Klemenko rekel karkoli glede tega a pride v poštev za izpit? (Sej vem da je vse skupaj malo, ampak vseeno, zakaj bi se učil, če ne obstaja več
)

X
glede na to, da je blo na predavanjih, predvidevam da pride tudi v poštev za izpit...ampak to je samo moje mnenje 

"rešitve" za 4.12.2012
"There are no stupid questions...just stupid people!" (Mr.Garrison - South Park)
kolk je knjiga tukaj uporabna? Kr je ni več nikjer za dobit 

Lp,
torej, imel bi vprašanje gledde literature: Ali je skriptva vredu oz. če mi lahko enostavno napišete kaj je najbolje uporabiti za tale predmet ?
Hvala.
Lep dan.
torej, imel bi vprašanje gledde literature: Ali je skriptva vredu oz. če mi lahko enostavno napišete kaj je najbolje uporabiti za tale predmet ?
Hvala.
Lep dan.
-
Za malo lažji študij
Izpit je vseboval praktično samo teme, ki so v fajlu " zbirka relevantnih tem"