Stran 1 od 1

opravljanje izpitov, ko maš še grehe za nazaj

Objavljeno: 09. Jun 2010 01:10
Napisal/-a ragezor
Da mam še recimo 1 izpit za 1. letnik, sem pa izredno 2. letnik. Sam mam problem, ker so vsi izpiti za 2. letnik pred izpitom za 1. letnik septembra in jih ne morem opravljat. A ma kdo kake izkušnje s tem, da naredijo izjemo in če naknadno opraviš greh za nazaj, ti potem še vpišejo izpit za 2. letnik?

Ali pa, če kdo ve kolko mora biti študentov za izpit, da bi recimo avgusta razpisali še en rok. Lani vem, da je za rim bil še en rok, ki prvotno ni bil v načrtu.

Če naredim nič izpitov za 2. letnik, kakšne so moje možnosti? Pavziranje je edina, ali?

Re: opravljanje izpitov, ko maš še grehe za nazaj

Objavljeno: 09. Jun 2010 01:33
Napisal/-a flafi
Ne predstavljam si točno kaj sprašuješ sicer (zdaj si 2 letnik izredno, maš še stvari za nazaj, in septembra bi šou delat kej za ta letnik?), ampak vem, da se pri enih profesorjih v 2.letniku da zmenit, da greš delat izpit, čeprav še nimaš vse za nazaj narejeno - z Mencingerjem se da za GSP zmenit, se mi zdi da tut z Mavrom za kriminalistiko, samo to nisem ziher.

Ne vem kok študentov mora bit za dodaten rok - mislim, da so dali lani maja še enega za rim zato, ker je blo blazno veliko izrednih v 2.letniku, ki še niso imeli rima narjenega... Al tko nekak. Dvomim, da bi kar tako pri rimu še en rok dobili. Vem, da so to že enkrat probavali, in da je Kranjc rekel, da je čisto dovolj rokov na voljo, samo študenti bi se mogli naučit, al tko nekak.

Mislim, da je pavziranje edina možnost, ki jo imaš, ja. Če pa narediš sept+okt pogoje za ponavljanje, lahko pa še izredno ponavljaš. Drugače je pa to to.

Re: opravljanje izpitov, ko maš še grehe za nazaj

Objavljeno: 09. Jun 2010 02:32
Napisal/-a ragezor
Septembra bi moral it delat trojčka plus še neki da bi lahko ponavljal letnik. Upam da se da redno ponavljati. Izredno ponavljanje.. kolko to stane?

Nimam narejenega peka, ki je pa zadnji izpit septembra, kar mi onemogoči delanje izpitov.

Re: opravljanje izpitov, ko maš še grehe za nazaj

Objavljeno: 09. Jun 2010 09:38
Napisal/-a flafi
Hm, mislim, da se ne da redno ponavljat, če si izredno vpisan. Vsaj takrat, ko sem se jaz vpisovala, so nam s tem grozili - da če ne bomo naredili dovolj izpitov za višji letnik, redno ne bomo mogli ponavljat :roll: Pa tudi če bi se dalo redno ponavljat, izrednega ponavljanja nobeden ne bi koristil... Samo to najboljše, da v referatu vseeno preveriš.
Pri izrednem ponavljanju pa plačaš nek določen znesek (nekaj čez 150€, 160€, če se prav spomnim, hm) za vsak izpit, ki ti je ostal - če ti recimo 4 ostanejo, plačaš okoli 600€ itd.

Za trojčka reees dvomim, da se boš lahko zmenil, da ga greš vnaprej delat, ni pa greh vprašat ;)

Pa veliko sreče z ekonomijo! Slika A jutri pa ne greš delat? Mogoče ti pa jutri rata, in bo potem vse lažje ;)

Re: opravljanje izpitov, ko maš še grehe za nazaj

Objavljeno: 09. Jun 2010 21:58
Napisal/-a densy
samo mencinger pusti opravljat izpit, predno imaš vse narejeno.. maver ne pusti, :?