Izredni študij
Moderatorji: a90, Zmaj, bajna, Jure
Re: Izredni študij
tudi meni je nekaj časa nazaj odgovorila, da so oktobrski roki plačljivi 

Jaz prvič slišim, da so oktobrski roki za izredne brezplačni. Pa saj je logično, a ni? Tudi na listku, ko si izposodiš knjigo, ti piše, da imaš članstvo do 31.septembra in ne do konca oktobra.
jaz jih nikoli nisem plačala. povedano iz prve roke! lahko pa, da so se spet kaj novega spomnili.... 

digi-smeh napisal/-a:jaz jih nikoli nisem plačala. povedano iz prve roke! lahko pa, da so se spet kaj novega spomnili....
no sej to tut jst pravm. mislm da je biu edini pogoj da si se pred oktobrom prjavu na izpit in ni blo panike
No ne vem, ampak ne verjamem, da ne plačuješ.
Razen, če se ne zastopimo. Oktobrski roki se ne plačujejo, če si vpisan v naslednji letnik, ponavljaš (redno, izredno) ali pa če greš izredno naprej. Torej imaš status. Če pa pavziraš, se pa plačuje.
Razen, če se ne zastopimo. Oktobrski roki se ne plačujejo, če si vpisan v naslednji letnik, ponavljaš (redno, izredno) ali pa če greš izredno naprej. Torej imaš status. Če pa pavziraš, se pa plačuje.
Meni ko se prijavim na oktobrski rok napiše, da bom v treh dneh po izpitu dobila položnico, tako da očitno so plačljivi. Cena je pa okoli 40€, tako kot za pavzerje če se ne motim..?
ja možno je tudi, da jih jaz nisem plačala, ker sem se potem naprej izredno vpisala in sem s tem pridobila status s 1. oktobrom, se pravi za nazaj. če se ne vpišeš naprej ali pavziraš, pa je čisto možno da so plačljivi ja....
-
Ja to je drugače, če si se vpisala že naprej, ker si pridobila status in ti zato potem ni potrebno plačat.
jaz sem se naprej vpisala po oktobrskih rokih in ne prej....
-
živjo!
mene pa zanima, če je kdo od izrednih študentov, ki tudi obiskuje izredna predavanja - kako je z obveznostmi pri vajah za KPP in KMP? lahko gremo na redne?
hvala
mene pa zanima, če je kdo od izrednih študentov, ki tudi obiskuje izredna predavanja - kako je z obveznostmi pri vajah za KPP in KMP? lahko gremo na redne?
hvala
Hodi kdo na izredna predavanja, pa ima zapiske na kompu?? LP
Per aspera ad astra.
Ali v letu 2015/2016 ni izrednih predavanj za 2. letnik?
Nikjer ni urnika, zato sprašujem....
Nikjer ni urnika, zato sprašujem....