V iskanju novih moči in prijaznih ljudi

Splošna debata o življenju in družbi
Odgovori
Uporabniški avatar
andrej
abrveznik
Prispevkov: 526
Pridružen: 04. Okt 2008 22:30

V iskanju novih moči in prijaznih ljudi

Odgovor Napisal/-a andrej » 04. Nov 2010 13:51

Lep sončen pozdrav, bodoči pravniki !

Študijsko leto je naokoli .. nekateri ste napredovali v višji letnik, spet drugi ste se odločili, da boste določenemu predmetu in letniku posvetili več pozornosti. Saj veste kako pravijo - kvalitetnega znanja ne pridobiš čez noč -, čez noč lahko dobiš le mačka ali hudo mačko. Da zaradi težkih .. težkih študijskih noči ne zamudite kakšne pomembne informacije glede študija ali obštudijskega življenja, se na Pravnica.net trudimo ustvariti prijetno spletno okolje za komunikacijo in pridobivanje informacij.

Kot vsako leto, tudi letos razpisujem prosta mesta moderatorjev na forumu in piscev novic na portalu.
Ker smo pravniki dobre duše in večino zadev opravimo pro bono, ter je zadovoljstvo strank naš najdragocenejši zaslužek, vam bomo z delom na Pravnica.net omogočili pridobivanje tovrstnega zaslužka. Delovnik poteka od jutra do večera, vse dni v tednu, dva tedna v letu. Možno je tudi delo od doma, iz bara ali doma upokojencev, prepovedano pa je delo v zgodnjih jutranjih urah, ko misli od opojnih substanc ali pomanjkanja spanja vplivajo na modre odločitve.

Razpisujem delovno mesto:

- moderatorja forumov 1. letnika

- moderatorja forumov 2. letnika

- moderatorja forumov 3. letnika

- moderatorja forumov 4. letnika

--

Vsi, ki bi bili zainteresirani za katerokoli delovno mesto, pišite meni na zasebna sporočila, na elektronski naslov [email protected] ali kot odgovor na to sporočilo.
Education is our passport to the future, for tomorrow belongs to the people who prepare for it today. - Malcom X

Odgovori

Vrni se na