Zapiski
Moderatorji: Zmaj, bajna, Jure
Re: Zapiski
a ma mogoč kdo kake stare rešene izpite v elektronski obliki?
*bini* napisal/-a:tole je zbrano iz foruma
hvala:)
a mogoče kdo ve, če bo možina te slajde kam objavil oz. kako priti do njih? hvala 

najbrž mislš pp-je od njegovih predavanj..to vas bo v kopirnici čakalo. (če niso še vedno tam-od lani..)
Lp,
a so ppt-ji od Možine enaki kot lani, ali so veliko spremenjeni ? Ker še imam lanske in jih ne morem primerjati. Izredno hvala.
Lp.
a so ppt-ji od Možine enaki kot lani, ali so veliko spremenjeni ? Ker še imam lanske in jih ne morem primerjati. Izredno hvala.
Lp.
A se dobi tukaj kakšna dobra duša ki bi slide prilepla na stran?
Jst imamprav tako zelo veliko zeljo po pptjih od mozine v elektronski obliki... A sploh so v kaksnmu pdfju alidrugem fajlu....
Hvala.vnaprej.
Hvala.vnaprej.
Pozdravljeni,
ali bi bil kdo tako prijazen in bi samo pojasnil, ali so pptji od prof. Možine in od prof. Vlahek ustrezni kot literatura pri delu obligacij v predmetu Civilno pravo ?
Hvala.
ali bi bil kdo tako prijazen in bi samo pojasnil, ali so pptji od prof. Možine in od prof. Vlahek ustrezni kot literatura pri delu obligacij v predmetu Civilno pravo ?
Hvala.
Skriptica
mogoče komu prihrani kakšno minuto...

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
A mogoce obstajajo kaksni novejsi zapiski glede zemljiske knjige? 

-
Živjo, prilepil sem zapiske iz dednega prava. Jaz sem se učil samo iz njih in se dobil 8 pri dednem pravu (izpit je bil ustni pa je rekla da sem pri njej dobil okoli 8...). Na izpitu je bil poudarek na razdedinjenju, dedni nevrednosti in pa teh pogodbah ki so vsebovane v zapiskih. Veliko sreče!

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.