Zapiski in informacije

prof. dr. Bojan Bugarič
Odgovori
Uporabniški avatar
Angel_Girl
Prispevkov: 155
Pridružen: 03. Nov 2012 09:03

Zapiski in informacije

Odgovor Napisal/-a Angel_Girl »

Za leto 2018/2019 je bil nosilec predmeta doc. dr. Mitja Horvat.

Predavanja so bila večinoma sestavljena iz predstavitev seminarskih nalog. Seminarska naloga je pogoj za pristop k izpitu in je del (nek %) izpitne ocene.

Seminarska naloga: temo si lahko izbereš sam (treba jo je vnaprej prijaviti), nalogo lahko narediš v skupini z drugimi, obvezna ustna predstavitev (tu je sicer rekel, da je izjemoma dopustna tudi samo oddaja brez predstavitve, lahko pa načeloma tudi samo podelimo pisne kopije seminarske naloge ostalim, torej da so vsi seznanjeni z vsemi predstavitvami - mi smo si ustvarili FB skupino v kateri smo si delili naše predstavitve).

Izpit: pisni (vsaj letos, ker nas je bilo res veliko). Možnost predhodnega ustnega izpita, ki je samo kontrolna ocena (lahko popravljamo na pisnem izpitu). Na ustnem izpitu je spraševal po učnem načrtu, eno vprašanje je bilo iz seminarske (in tudi ostala je potem poskušal malo navezati na seminarsko nalogo). Izpit je precej lahek za 4. letnike (veliko tem se prekriva z UP in UPP).

Gradivo: prilagam krajše zapiske (niso s predavanj, ampak glede na učni načrt - ni čisto identično po točkah ampak bi morali biti vse pomembno notri).
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
September 2019: Diplomirana pravnica (UN)
Stick to a task 'til it sticks to you. For beginners are many, but finishers few.
Odgovori

Vrni se na