Prepis iz pravne fakultete

Splošna diskusija o študiju prava, prednostih in problematiki, urnikih, ...
Odgovori
sončnica123
Prispevkov: 3
Pridružen: 10. Sep 2015 20:06

Prepis iz pravne fakultete

Odgovor Napisal/-a sončnica123 »

Živijo!

Sem študentka PF in že 2. pavziram (pavzirala sem 1. in sedaj 2. letnik). Bonusa še nisem izkoristila. Že večkrat sem podvomila, da mi bo ta študij prišel bolj v navado, ampak mi ni. Po toliko letih se (vedno z manj zanimanja) še vedno zelo mučim z vsakim izpitom. Odločila sem se prepisati, saj ne vidim druge poti. Obstaja še veliko stvari, ki me zanima in bi se jih učila lažje kot pravo.

Torej maturo sem opravljala 4 leta nazaj (l. 2014) in zanima me nekaj stvari (potrebujem sveže informacije):
- Ker je minilo toliko časa od opravljanja mature - ali se prepišem na običajen način ali so mi potrebna kakšna dodatna dokazila/ponovno opravljanje mature?
- Kdaj je potreben izpis (če je sploh potreben) iz PF?
- Če bi npr. vpisala le eno smer na FF in nanjo ne bi bila sprejeta (odločila bi se ostati na PF), ali bi mi bonus pošel ali ne, saj se dejansko ne bi vpisala nekam drugam?

Upam, da sem vprašanja zastavila dovolj jasno. Nekaj stvari me zanima le teoretično, ker moram o precej stvareh še dobro razmisliti in jih pretehtati.

Hvala za odgovore!
Lisa

P.S.: če kdo sam ne pozna točnih odgovorov (/nima lastnih izkušenj), pozna pa koga, ki mi lahko pomaga, naj mi to lepo prosim sporoči :)
sončnica123
Prispevkov: 3
Pridružen: 10. Sep 2015 20:06

Re: Prepis iz pravne fakultete

Odgovor Napisal/-a sončnica123 »

Danes sem dobila odgovor iz študentske svetovalnice. Če je kdo v podobni situaciji in ga kaj zanima, naj me kontaktira v zasebnem sporočilu :)
Odgovori

Vrni se na